na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP

Kombi prevoz Beograd - Sarajevo i Jahorina

Vrsta prevoza: J&C Kombi Travel vrši kombi prevoz putnika u Srbiji i inostranstvu kao vanlinijski prevoz, što znači da nema ustaljenih vremena polazaka, kao ni mesta prikupljanja i ostavljanja putnika. Kombi prevoz putnika na relaciji Beograd-Sarajevo i Beograd-Jahorina se obavlja prema dogovoru sa putnicima i u skladu sa njihovim potrebama i našim mogućnostima.

Način prevoza: Kombi prevoz iz Beograda do Sarajeva i iz Beograda do Jahorine se, kao usluga, pruža po principu prevoza od vrata do vrata, odnosno sa adrese sa koje putnik polazi do adrese kao krajnjeg odredišta.

Rezervacije: Uslugu kombi prevoza putnika iz Beograda do Sarajeva i iz Beograda do Jahorine, odnosno iz Sarajeva i Jahorine do Beograda, možete rezervisati pozivanjem jednog od brojeva telefona koji su navedeni na stranici kontakt. Osim poziva, rezervaciju kombi prevoza na relaciji Beograd - Sarajevo i Beograd - Jahorina možete uraditi i putem aplikacija Viber i WhatsApp, koje su dostupne na označenom broju telefona.

Ruta: Budući da kombi prevoz putnika spada u vanlinijski prevoz, rute kojima se prevoz vrši od početne do krajnje destinacije, nisu strogo definisane, već se biraju na osnovu procene trajanja puta, sezone, gužvi na graničnim prelazima i sl. J&C Kombi Travel će se uvek truditi da izabere rutu koja obezbeđuje što kraće putovanje i što brži prelazak granica.

Povoljnosti: J&C Kombi Travel nudi razne povoljnosti pri pružanju usluge kombi prevoza putnika. Uvek su mogući dogovori o popustu za organizovane grupe, firme ili vožnje koje podrazumevaju i povratak.

Bezbednost: J&C Kombi Travel posebno vodi računa o bezbednosti putnika, kao i o besprekornoj tehničkoj ispravnosti vozila.