na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP

Kombi prevoz Beograd - Zlatibor

Kombi prevoz putnika Beograd - Zlatibor

 

POZOVI

Najam vozila sa vozačem 

CENA: PO DOGOVORU

Vrsta prevoza: J&C Kombi Travel vrši kombi prevoz putnika Beograd-Zlatibor kao vanlinijski prevoz, po principu najma vozila sa vozačem i kao prevoz organizovanih grupa putnika. Kombi prevoz putnika na relaciji Beograd-Zlatibor se obavlja prema dogovoru sa putnicima i u skladu sa njihovim potrebama i našim mogućnostima.

Način prevoza: Kombi prevoz iz Beograda do Zlatibora se, kao usluga, pruža po principu prevoza od vrata do vrata, odnosno sa adrese sa koje putnci polaze do adrese kao krajnjeg odredišta.

Rezervacije: Uslugu kombi prevoza putnika iz Beograda do Zlatibora, odnosno od Zlatibora do Beograda, možete rezervisati pozivanjem jednog od brojeva telefona koji su navedeni na stranici kontakt. Osim poziva, rezervaciju kombi prevoza na relaciji Beograd - Zlatibor možete uraditi i putem aplikacija Viber i WhatsApp, koje su dostupne na označenom broju telefona.

Ruta: Budući da kombi prevoz putnika Beograd-Zlatibor spada u vanlinijski prevoz, rute kojima se prevoz vrši od početne do krajnje destinacije, nisu strogo definisane, već se biraju na osnovu procene trajanja puta, sezone, gužvi na putevima i sl. J&C Kombi Travel će se uvek truditi da izabere rutu koja obezbeđuje što kraće putovanje i što brži dolazak na odredište.

Povoljnosti: J&C Kombi Travel nudi razne povoljnosti pri pružanju usluge kombi prevoza putnika. Uvek su mogući dogovori o popustu za organizovane grupe, firme ili vožnje koje podrazumevaju i povratak.

Bezbednost: J&C Kombi Travel posebno vodi računa o bezbednosti putnika, kao i o besprekornoj tehničkoj ispravnosti vozila.